Lašiša su krienų padažu

Žuvies patiekalai 0 comments

Lašiša su krienų padažu

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus100 g 100

  • Vanduo1 l 1

  • Grietinėlė200 ml 200

  • Actas400 ml 400

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Juodieji pipirai1 šaukštas 1

  • Krienai2-3 šaukštai 2-3

  • Laurų lapai2 vnt 2

  • Laiškiniai česnakai50 g 50

  • Cukranendrių cukrus1 šaukštelis 1

  • Lašiša800 g 800

  • Pipirnė50 g 50

Gaminimo eiga

  • Supjaustykite lašišą 2 cm storio gabaliukais
  • Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos griežinėliais ir sudėkite į plastikinį maišelį kartu su lašiša ir druska
  • Užriškite maišelį ir padėkite jį į šaldytuvą 1 valandai
  • Sumaišykite marinatui skirtus komponentus ir nuolat maišydami virkite 30 minučių
  • Į šią masę įdėkite lašišą, puodą nukelkite nuo ugnies
  • Laikykite lašišą marinate tol, kol šis atvės
  • Sumaišykite padažui skirtus komponentus
  • Patiekite lašišą su padažu ir šviežiomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*