Lašiša su krienų padažu
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 100 g 100
Vanduo – 1 l 1
Grietinėlė – 200 ml 200
Actas – 400 ml 400
Svogūnai – 1 vnt 1
Juodieji pipirai – 1 šaukštas 1
Krienai – 2-3 šaukštai 2-3
Laurų lapai – 2 vnt 2
Laiškiniai česnakai – 50 g 50
Cukranendrių cukrus – 1 šaukštelis 1
Lašiša – 800 g 800
Pipirnė – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Supjaustykite lašišą 2 cm storio gabaliukais
- Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos griežinėliais ir sudėkite į plastikinį maišelį kartu su lašiša ir druska
- Užriškite maišelį ir padėkite jį į šaldytuvą 1 valandai
- Sumaišykite marinatui skirtus komponentus ir nuolat maišydami virkite 30 minučių
- Į šią masę įdėkite lašišą, puodą nukelkite nuo ugnies
- Laikykite lašišą marinate tol, kol šis atvės
- Sumaišykite padažui skirtus komponentus
- Patiekite lašišą su padažu ir šviežiomis bulvėmis