Lašiša su krienų padažu

Žuvies patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Lašiša supjaustyta gabaliukais ir kartu su marinatu uždaroma kokiam nors inde, kad pasimarinuotų. Marinatas iš acto, cukraus, svogūnų ir prieskonių, o padažas ruošiamas su krienais, česnakais ir grietinėle. Valgoma su bulvėmis.

Lašiša su krienų padažu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Actas400 ml 400

  • Cukranendrių cukrus1 šaukštelis 1

  • Cukrus100 g 100

  • Grietinėlė200 ml 200

  • Juodieji pipirai1 šaukštas 1

  • Krienai2-3 šaukštai 2-3

  • Laiškiniai česnakai50 g 50

  • Lašiša800 g 800

  • Laurų lapai2 vnt 2

  • Pipirnė50 g 50

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Vanduo1 l 1

Gaminimo eiga

  • Supjaustykite lašišą 2 cm storio gabaliukais.
  • Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos griežinėliais ir sudėkite į plastikinį maišelį kartu su lašiša ir druska.
  • žriškite maišelį ir padėkite jį į šaldytuvą 1 valandai.
  • Sumaišykite marinatui skirtus komponentus ir nuolat maišydami virkite 30 minučių.
  • Į šią masę įdėkite lašišą, puodą nukelkite nuo ugnies. Laikykite lašišą marinate tol, kol šis atvės.
  • Sumaišykite padažui skirtus komponentus.
  • Patiekite lašišą su padažu ir šviežiomis bulvėmis.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*