Lašiša su grybais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lašiša marinuojama su vynu, citrinos sultimis, aliejumi ir žuvies prieskoniais. Kepama su grybais, svogūnais, česnaku ir krapais. Kas mėgsta grybus, šis patiekalas tikrai patiks.

Lašiša su grybais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Baltas vynas1 stiklinė 1

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Citrinų sultys1 stiklinė 1

  • Džiovinti grybai100 g 100

  • Krapai: pagal skonį

  • Lašiša1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • žuvies prieskoniai: pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagaminta iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies prieskonių.
  • valandoms padėti šaltai. Grybus nakčiai pamerkti į vandenį.
  • Nukošus supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutriną česnaką, krapus ir truputį vyno.
  • Viską kepkite apei 15min.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*