Lašiša marinuojama su vynu, citrinos sultimis, aliejumi ir žuvies prieskoniais. Kepama su grybais, svogūnais, česnaku ir krapais. Kas mėgsta grybus, šis patiekalas tikrai patiks.
Lašiša su grybais
Gaminimo laikas
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Baltas vynas – 1 stiklinė 1
Česnakai – 2 skiltelės 2
Citrinų sultys – 1 stiklinė 1
Džiovinti grybai – 100 g 100
Krapai: pagal skonį –
Lašiša – 1 vnt 1
Svogūnai – 1 vnt 1
žuvies prieskoniai: pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagaminta iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies prieskonių.
- valandoms padėti šaltai. Grybus nakčiai pamerkti į vandenį.
- Nukošus supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutriną česnaką, krapus ir truputį vyno.
- Viską kepkite apei 15min.