Lašiša su avokadu

Žuvies patiekalai 0 comments

Lašiša su avokadu

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Jogurtas150 ml 150

  • Sviestas30 g 30

  • Juodieji pipirai pagal skonį

  • Avokadas2 vnt 2

  • Laimo sultys1 laimo 1

  • Lašišos pjausniai4 x 4

  • Peletrūno šakelės4 vnt 4

  • Laimo žievelė1 laimo 1

Gaminimo eiga

  • Keturis didelius folijos gabalus patepti tirpintu sviestu
  • Ant kiekvieno lapo dėti po lašišos pjausnį ir pagardinti druska bei pipirais
  • Ant viršaus uždėti po peletrūno šakelę ir laimo riekę, susukti į foliją
  • Sudėti į kepimo skardą ir kepti iki 150º C įkaitintoje orkaitėje 25 min
  • Tuo metu vienos avokados minkštimą kartu su jogurtu, laimo žievele ir sultimis sudėti į blenderį, pagardinti druska bei pipirais ir sutrinti iki vientisos masės
  • Sudėti masę į dubenėlį
  • Kitą avokadą supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į padažą
  • Lašišą išimti iš folijos, dėti į pašildytas lėkštes ir patiekti su padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*