Lašiša su avokadu

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lengvas ir skanus lašišos patiekalas su avokadu. Folijoje kepta lašiša su peletrūnu ir laimu, o avokado minkštimas sudėtas į padažą su jogurtu ir laimo sultimis. Patiekiama su kubeliais pjaustyto avokado.

Lašiša su avokadu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Avokadas2 vnt 2

  • Druska: pagal skonį

  • Jogurtas150 ml 150

  • Juodieji pipirai: pagal skonį

  • Laimo sultys1 laimo 1

  • Laimo žievelė1 laimo 1

  • Lašišos pjausniai4 x 4

  • Peletrūno šakelės4 vnt 4

  • Sviestas30 g 30

Gaminimo eiga

  • Keturis didelius folijos gabalus patepti tirpintu sviestu.
  • Ant kiekvieno lapo dėti po lašišos pjausnį ir pagardinti druska bei pipirais.
  • Ant viršaus uždėti po peletrūno šakelę ir laimo riekę, susukti į foliją.
  • Sudėti į kepimo skardą ir kepti iki 150º C įkaitintoje orkaitėje 25 min.
  • Tuo metu vienos avokados minkštimą kartu su jogurtu, laimo žievele ir sultimis sudėti į blenderį, pagardinti druska bei pipirais ir sutrinti iki vientisos masės. Sudėti masę į dubenėlį.
  • Kitą avokadą supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į padažą. Lašišą išimti iš folijos, dėti į pašildytas lėkštes ir patiekti su padažu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*