Lašiša ar lydeka majoneze

Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Lašiša ar lydeka majoneze

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Majonezas 1 stiklinė

  • Petražolės lapeliai truputis

  • žuvis (virta) 500 g.

  • morka (virta) 1 vnt.

Gaminimo eiga

  • Žuvis suplėšoma mažais gabaliukais, dar šilta sudedama į puodukus gerai suspaudžiant ir pastatoma į šaldytuvą
  • Patiekiant žuvis iš puodukų išverčiama į pusdubenį, užpilama majonezu, papuošiama petražolėmis ir morkomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*