Lašiša, agurkais, krapais
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 2-3 šaukštai 2-3
Druska pagal skonį –
Cukrus – 0,5 šaukštelio 0,5
Pipirai pagal skonį –
Krapai – 2 šaukštai 2
Lašišos filė – 4 x 4
Citrinų sultys – 2 šaukšteliai 2
Grietinė – 3 šaukštai 3
Sviestas – 1 šaukštas 1
Svogūnų laiškai – 2 šaukštai 2
Agurkas – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Orkaitę įkaitinti iki 230º C
- Į kepimo indą supilti aliejų
- Lašišos gabalus pabarstyti druska ir pipirais ir dėti į kepimo indą oda į viršų
- Kepti įkaitusioje orkaitėje 2 minutes
- Apversti ir dar kepti 6 – 7 min
- Agurką nulupti ir supjaustyti riekėmis
- Nedideliame puode ištirpinti sviestą, suberti agurkus ir smulkintus svogūnų laiškus, pagardinti druska, pipirais ir kepti 2 – 3 min
- Suberti krapus, supilti grietinėlę, citrinos sultis ir įberti cukrų
- Gerai išmaišyti ir nukelti nuo viryklės
- Patiekti žuvį su agurkais ir padažu
Puikus receptas pati valgiau
NUOSTABUS PATIEKALAS
tikrai skanu,ir seimai patiko
Lengvai ir greitai paruošiamas patiekalas.Užėmė mažiau nei puse valandos. Įdomus skonis. Namiškiai buvo patenkinti 🙂
skanu!!