Lašiša, agurkais, krapais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lašišos filė kepta orkaitėje su agurkais, krapais ir citrinos sultimis.

Lašiša, agurkais, krapais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Agurkas1 vnt 1

  • Aliejus2-3 šaukštai 2-3

  • Citrinų sultys2 šaukšteliai 2

  • Cukrus0,5 šaukštelio 0,5

  • Druska: pagal skonį

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Krapai2 šaukštai 2

  • Lašišos filė4 x 4

  • Pipirai: pagal skonį

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Svogūnų laiškai2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Orkaitę įkaitinti iki 230º C. Į kepimo indą supilti aliejų. Lašišos gabalus pabarstyti druska ir pipirais ir dėti į kepimo indą oda į viršų.
  • Kepti įkaitusioje orkaitėje 2 minutes. Apversti ir dar kepti 6 – 7 min.
  • Agurką nulupti ir supjaustyti riekėmis.
  • Nedideliame puode ištirpinti sviestą, suberti agurkus ir smulkintus svogūnų laiškus, pagardinti druska, pipirais ir kepti 2 – 3 min.
  • Suberti krapus, supilti grietinėlę, citrinos sultis ir įberti cukrų.
  • Gerai išmaišyti ir nukelti nuo viryklės. Patiekti žuvį su agurkais ir padažu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*