Vokiškas patiekalas labskausas.
Labskausas
Cooking time
1
hour40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Kiaušiniai – 4 vnt 4
Pipirai truputis –
Svogūnai – 2 vnt 2
Rauginti agurkai – 3 vnt 3
Bulvės – 1 kg 1
Mėsa – 350-400 g 350-400
Riebalai – 3 šaukštai 3
Silkė – 6 vnt 6
Raudonieji burokėliai – 250 g 250
Gaminimo eiga
- Mėsa išverdama, atšaldoma ir sumalama mėsmale
- Iš virtų, nesūdytų bulvių, nukošus vandenį, paruošiama tyrė
- Pusė marinuotų raudonųjų burokėlių, 2 agurkai ir 2 silkių puselės stambiai supjaustoma
- Puode ištirpinami riebalai ir juose pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai
- Sudedama mėsa, bulvių tyrė, smulkiai supjaustyti marinuoti raudonieji burokėliai, agurkai ir silkė
- Valgis pabarstomas pipirais
- Nuolat maišant tyrė įkaitinama
- Kaip priedas prie patiekalo skiriama nesūri silkė, raudonieji burokėliai, agurkai ir neplakto kiaušinio kiaušinienė