Labskausas

Karšti patiekalai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Vokiškas patiekalas labskausas.

Labskausas

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kiaušiniai4 vnt 4

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Rauginti agurkai3 vnt 3

  • Bulvės1 kg 1

  • Mėsa350-400 g 350-400

  • Riebalai3 šaukštai 3

  • Silkė6 vnt 6

  • Raudonieji burokėliai250 g 250

Gaminimo eiga

  • Mėsa išverdama, atšaldoma ir sumalama mėsmale
  • Iš virtų, nesūdytų bulvių, nukošus vandenį, paruošiama tyrė
  • Pusė marinuotų raudonųjų burokėlių, 2 agurkai ir 2 silkių puselės stambiai supjaustoma
  • Puode ištirpinami riebalai ir juose pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai
  • Sudedama mėsa, bulvių tyrė, smulkiai supjaustyti marinuoti raudonieji burokėliai, agurkai ir silkė
  • Valgis pabarstomas pipirais
  • Nuolat maišant tyrė įkaitinama
  • Kaip priedas prie patiekalo skiriama nesūri silkė, raudonieji burokėliai, agurkai ir neplakto kiaušinio kiaušinienė

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*