Marokietiškas kuskusas (manų kruopų patiekalas).
Kuskusas
Cooking time
1
hour20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Manų kruopos supilamos ant lentos, apšlakstomos pasūdytu vandeniu
- Paskui, pilant po truputį miltus, delnais trinamos, kol susidaro sorų kruopų dydžio gumuliukai
- Jie suberiami į sietą, šis pritvirtinamas ant puodo su verdančiu vandeniu ar sultiniu (kruopos neturi liesti vandens), gerai uždengiamas dangčiu ir aprišamas kelis kartus sulenkta servetėle, kad nepraeitų šaltas oras
- Maždaug po 1 val
- valgis gatavas – gumuliukai pasidaro beveik permatomi
- Jie labai atsargiai sumaišomi su sviestu ir patiekiami prie daržovių arba apipilami aštriu padažu
cia ne marokietiskas kukusas,jis visai netaip darosi,ir kruopos kukus yra ne manu,o specialios is maroko