Kumpio kukulaičiai su žaliuoju padažu

Įvairūs patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Kumpio kukulaičiai su žaliuoju padažu

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska žiupsnelis

  • Cukrus3 šaukšteliai 3

  • Kiaušiniai6 šaukštai 6

  • Pienas8 šaukštai 8

  • Majonezas400 g 400

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Garstyčios1 šaukštas 1

  • Sviestas200 g 200

  • Svogūnų laiškai1 šaukštas 1

  • Agurkai2-3 vnt 2-3

  • Peletrūnai15 g 15

  • Žalumynai2 šaukštai 2

  • Špinatai50 g 50

  • Kumpis400 g 400

  • Skrudinti džiūvėsėliai500 g 500

Gaminimo eiga

  • Ištirpinkite sviestą, į jį po vieną muškite trynius
  • Kumpį supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į sviesto ir trynių masę
  • Ten pat berkite džiūvėsėlius, žalumynus ir gardinkite juodaisiais pipirais
  • Paskui pilkite iki standžios putelės išplaktus baltymus, kruopščiai išsukite ir lipdykite mažus pailgus kukulaičius
  • Vieną kukulaitį įmeskite į verdantį sultinį, jei jis nepraras formos ir neiširs, dėkite visus likusius
  • Jei iširs, tuomet į masę berkite daugiau džiūvėsėlių, rūpestingai permaišykite ir vėl formuokite kukulaičius
  • Virkite ant nekaitrios ugnies, kai jie iškils į paviršių, virkite dar 2-3 minutes, atsargiai išgriebkite, nuvarvinkite, guldykite i gilų indą ir ataušinkite
  • Gaminkite padažą
  • Į majonezą įmaišykite cukrų ir garstyčias
  • Špinatus, peletrūnus ir svogūnų laiškus sukapokite, sutrinkite, įpilkite 2 šaukštus šalto virinto vandens, išmaišykite ir per sietelį išspauskite sultis
  • Sultis pilkite į majonezą ir išsukite
  • Ten pat suberkite itin smulkiais kubeliais supjaustytus agurkus
  • Padažą pilkite ant kukulaičių ir tiekite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*