Kumpio apkepas

Apkepai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, Miltiniai patiekalai 0 comments

Kumpio apkepas

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1-2 vnt 1-2

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Kumpis300 g 300

  • Malti džiūvėsėliai2 šaukštai 2

  • Riebalai1 šaukštas 1

  • Sultinys1 stiklinė 1

  • Faršas250 g 250

  • Pyragas1 stiklinė 1

  • Salieras1/2 vnt 1/2

  • Aštrus padažas1-2 šaukšteliai 1-2

Gaminimo eiga

  • Kumpį, svogūną ir salierą 2 kartus permalti mėsmale arba smulkiai sukapoti peiliu ir gerai sumaišyti su kitais produktais
  • Masę sukrėsti į riebalais išteptą pailgą keturkampę formą ir kepti 160-170C temperatūroje, kol iškeps (apie 1 valandą)
  • Išimtą iš formos patiekti karštą arba šaltą
  • Prie karšto apkepo tinka virtos bulvės arba bulvių košė, pomidorų, svogūnų arba bet koks kitas aštriai pagardintas padažas ir salotos
  • Šalto apkepo griežinėlius apdėlioti virtomis arba marinuotomis daržovėmis ir patiekti su šaltu padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*