Kukuliai unguryje

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Unguryje keptų kukulių patiekalas su žuvies faršu, svogūnais, virtomis morkomis, piene ir kiaušiniu. Papuoškite petražolėmis ir citrinos skiltelėmis.

Kukuliai unguryje

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Batonas2 riekelės 2

  • Druska: pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Morkos1 vnt 1

  • Pienas0,5 stiklinės 0,5

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Ungurio galva1 vnt 1

  • žuvies faršas500 g 500

  • žuvies prieskoniai: pagal skonį

Gaminimo eiga

  • šplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vandenį su trupučiu druskos ir paverdame 10 min.
  • ėmę truputį atvėsiname. Mėsmale sumalame svogūną, virtą morką ir išmirkytą piene batoną.
  • Viską sumaišome su žuvies faršu, įmušame kiaušinį, sudedame prieskonius ir išminkę formuojame kukulius.
  • Juos sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 10 min. Išgriebtus kukulius sudedame į išsižiojusią ungurio galvą, apdedame morkų griežinėliais, dedame į orkaitę ir kepame 15 min.
  • škeptą papuošiame petražolėmis ir citrinos skiltelėmis.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*