Kukuliai su salierais

Karšti patiekalai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Kukuliai su salierais

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo1 stiklinė 1

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Riebalai2 šaukštai 2

  • Sultinys truputis

  • Muskato riešutai truputis

  • Salieras1 vnt 1

  • Dešrelės3 vnt 3

  • Prieskoninės žolės1 šaukštelis 1

  • pienas ar grietinė1/2 stiklinės 1/2

  • pyragas (riekė) 1 vnt.

Gaminimo eiga

  • Salierą nulupti, supjaustyti mažais kubeliais
  • Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su 1 šaukštu riebalų, sudėti salierus, prieskonines žoles ir, užpylus 1 stikline vandens, uždengus troškinti 10 min
  • Iš dešrelių išimti įdarą, suminkyti jį su kiaušiniu ir išmirkytu pyragu, įtarkuoti muskato riešuto
  • Iš mėsos padaryti nedidelius kukulius
  • Salierus užpilti grietine, užvirinti, sudėti kukulius ir troškinti 10 min
  • Miltus su likusiais riebalais suminkyti, atskiesti sultiniu, supilti į verdančius kukulius ir dar pavirinti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*