Kukuliai

Mėsos patiekalai 0 comments

Kukuliai

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai Pagal skonį

  • Grietinė2 2

  • Bulvės2 vnt 2

  • Žalumynai Pagal skonį

  • Malti džiūvėsėliai1 šaukštas 1

  • Sultinys1,5 1,5

  • Faršas250 g 250

  • Kiaušinio trynys1 vnt 1

  • lauro lapelis Pusė

  • maža silkė Pusė

Gaminimo eiga

  • Faršą sumaišykite su kiaušiniu, dviejuose šaukštuose vandens išmaišytais džiūvėsėliais, 1 – 2 šaukštais grietinės, kapotu svogūnu, silke, grūstomis virtomis bulvėmis, prieskoniais ir minkykite, kol pasidarys vienalytė masė
  • Rankas sudrėkinkite šaltu vandeniu ir iš faršo padarykite lygius apvalius rutuliukus
  • Sudėkite juos į vos verdantį sultinį ir virkite 10 minučių
  • Kai išvirs, kukulius sudėkite į dubenėlį
  • Nuovirą nukoškite, supilkite grietinėje išplaktus miltus, viską dar kelias minutes pavirinkite ir įdėkite kiaušinio trynį
  • Pagamintu padažu užpilkite kukulius
  • Valgį apibarstykite žalumynais
  • Patiekite su bulvių koše ir daržovių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*