Krevetės su padažu
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Majonezas – 5 šaukštai 5
Medus – 1 šaukštas 1
Obuoliai – 300 g 300
Kefyras – 2 šaukštai 2
Migdolai – 50 g 50
Krapų šakelės (papuošimui) –
šaldytos krevetės – 200 g 200
Lapkotiniai salierai – 4 stiebai 4
Cikorijos – 1 gūželė 1
Gaminimo eiga
- Paruošti padažą: majonezą sumaišyti su medumi ir kefyru, pasūdyti, įberti prieskonių ir išmaišyti
- Krevetes suberti į sietelį
- Kai atšils, perpilti šaltu vandeniu
- Obuolius supjaustyti kubeliais, salierus – grėžinėliais, cikoriją – juostelėmis
- Migdolus smulkiai sukapoti
- Visus produktus sumaišyti ir užpilti padažu