Krevetės pomidorų padaže

Karšti patiekalai, Jūros gėrybės, Troškiniai 1 comment

Nesunkiai pagaminamas patiekalas, kurį pradėjus valgyti net nepastebi, kad žadėjusiam ateiti draugui, jo nebeliks net paragauti :). Puikiai tinka prie skrudintos duonytės arba su ryžių garnyru.

Krevetės pomidorų padaže

5.0 from 1 vote
Course: Jūros gėrybės, Karšti patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Česnakas2 skiltelės 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės1/4 stiklinės 1/4

  • Krapai1 šaukštas 1

  • Alyvuogių aliejus1 šaukštas 1

  • Krevetės600 g 600

  • Konservuoti pomidorai2 indeliai 2

  • Fetos sūris2/3 stiklinės 2/3

Gaminimo eiga

  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintą svogūną ir kepkite apie 5 min
  • Tada sudėkite smulkintą česnaką ir dar keletą minučių pakepkite
  • Sudėkite supjaustytus pomidorus, sumažinkite ugnį ir leiskite troškintis 10-15 min
  • Keptuvę nukelkite nuo ugnies ir sudėkite žalumynus, krevetes (jei jos buvo šaldytos prieš tai atšaldykite), fetos sūrį
  • Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų
  • Viską sudėkite į indą skirtą kepimui ir pašaukite į orkaitę 10-12 min

One Comment

  1. labai skanus patiekalas.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*