Krevetės padaže

Užkandžiai, Jūros gėrybės 1 comment

Olandiškas krevečių padaže receptas.

Krevetės padaže

4.0 from 2 votes
Course: Jūros gėrybės, UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Miltai40 g 40

  • Grietinėlė150 g 150

  • Pipirai truputis

  • Pienas150 g 150

  • Petražolės truputis

  • Prieskoniai1 šaukštelis 1

  • Sviestas50 g 50

  • Krevetės300 g 300

  • Kiaušinis1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Krevetes išvirti ir išimti iš kiauto
  • Iš miltų ir sviesto paruošti padažą, supilti šiltą pieną, grietinėlę, įberti druskos, pipirų, pagardinti prieskoniais
  • Atskirai sušildyti krevetes
  • Kiaušinio baltymą išplakti iki standumo, supilti į padažą, sudėti krevetes
  • Galima patiekti kaip šaltą užkandį arba jomis įdaryti sluoksniuotą tešlą

One Comment

  1. stacey

    labai skanu,kol kas dar neragavus.aciu kad yra tokiu zmoniu kurie dalijasi patarimais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*