Olandiškas krevečių padaže receptas.
Krevetės padaže
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Miltai – 40 g 40
Grietinėlė – 150 g 150
Pipirai truputis –
Pienas – 150 g 150
Petražolės truputis –
Prieskoniai – 1 šaukštelis 1
Sviestas – 50 g 50
Krevetės – 300 g 300
Kiaušinis – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Krevetes išvirti ir išimti iš kiauto
- Iš miltų ir sviesto paruošti padažą, supilti šiltą pieną, grietinėlę, įberti druskos, pipirų, pagardinti prieskoniais
- Atskirai sušildyti krevetes
- Kiaušinio baltymą išplakti iki standumo, supilti į padažą, sudėti krevetes
- Galima patiekti kaip šaltą užkandį arba jomis įdaryti sluoksniuotą tešlą
labai skanu,kol kas dar neragavus.aciu kad yra tokiu zmoniu kurie dalijasi patarimais