Krevečių ir voveraičių apkepas
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Majonezas – 3 šaukštai 3
Sviestas – 40 g 40
Pomidorų padažas – 3 šaukštai 3
Voveraitės – 200 g 200
Parmezanas – 40 g 40
šaldytos virtos krevetės – 400 g 400
Prieskoninės žolelės pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Atšildytas krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabalėliais
- Sumaišykite su grybais
- Porcijos dydžio kepimo indelius ištepkite sviestu, į kiekvieną įkrėskite su majonezu sumaišyto pomidorų padažo, tada paskirstykite krevetes su grybais
- Ant viršaus užkrėskite po šaukštelį to paties padažo, apibarstykite tarkuotu parmezanu, apšlakstykite lydytu sviestu ir 8-10 minučių pašaukite į karštą orkaitę
- Tiekdami apibarstykite smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis