Krevečių ir voveraičių apkepas

Užkandžiai 0 comments

Krevečių ir voveraičių apkepas

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Majonezas3 šaukštai 3

  • Sviestas40 g 40

  • Pomidorų padažas3 šaukštai 3

  • Voveraitės200 g 200

  • Parmezanas40 g 40

  • šaldytos virtos krevetės400 g 400

  • Prieskoninės žolelės pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Atšildytas krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabalėliais
  • Sumaišykite su grybais
  • Porcijos dydžio kepimo indelius ištepkite sviestu, į kiekvieną įkrėskite su majonezu sumaišyto pomidorų padažo, tada paskirstykite krevetes su grybais
  • Ant viršaus užkrėskite po šaukštelį to paties padažo, apibarstykite tarkuotu parmezanu, apšlakstykite lydytu sviestu ir 8-10 minučių pašaukite į karštą orkaitę
  • Tiekdami apibarstykite smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*