Krepšeliai su silkės kremu

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Iš tešlos formuojami krepšeliai, į kuriuos pridedama iš kiaušinių, graikinių riešutų ir silkės paruošta masė, kuri dar sumaišoma su majonezu ir krapais.

Krepšeliai su silkės kremu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrinos1 vnt 1

  • Citrinų sultys4 šaukštai 4

  • Druska: pagal skonį

  • Graikiniai riešutai200 g 200

  • Kiaušiniai6-7 vnt 6-7

  • Krapų šakelės: kelios (kremui)

  • Majonezas4 šaukštai 4

  • Miltai350 g 350

  • Petražolių šakelės: kelios (papruošimui)

  • Silkės filė8 juostelės 8

  • Sviestas200 g 200

Gaminimo eiga

  • Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. laikome šaltai.
  • Formuojame krepšelius ir kepame 170° C temperatūroje.
  • Įdarui sukapojame riešutus ir kiaušinius.
  • Smulkiai supjaustome silkę.
  • Viską dubenyje sumaišome su citrinų sultimis, majonezu ir susmulkintais krapais.
  • Įdaro pripildome krepšelius ir papuošiame citrinos skiltelėmis, silkės gabalėliais, alyvų juostelėmis ir petražolių šakelėmis.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*