Kreminė grybų sriuba

Sriubos 0 comments

Kreminė grybų sriuba

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Grietinėlė1 stiklinė 1

  • Petražolės ryšelis

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Alyvuogių aliejus4 šaukštai 4

  • Porai30 g 30

  • Pievagrybiai500 g 500

  • Kiaušinio baltymas3 vnt 3

  • Paukštienos sultinys6 stiklinės 6

Gaminimo eiga

  • Porą susmulkinkite ir pekepinkite giliame puode įkaitintuose riebaluose
  • Sudėkite pjaustytus grybus ir maišydami kepinkite 5-8 minutes
  • Maišydami suberkite miltus, supilkite sultinį, sumažinkite ugnį ir virkite apie 40 minučių
  • Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir sutrinkite elektriniu plakikliu
  • Kiaušinių baltymus išplakite, sumaišykite su grietinėle ir maišydami lėtai supilkite į sriubą
  • Maišydami kaitinkite iki 70°C temperatūros
  • Tiekite apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir smulkintomis šviežiomis petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*