Krabų lazdelių užkandis

Užkandžiai 0 comments

Krabų lazdelių užkandis

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Miltai2 šaukšteliai 2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Fermentinis sūris50 g 50

  • Grietinė1/2 stiklinės 1/2

  • Krabų lazdelės200 g 200

  • Pievagrybiai200 g 200

  • Baltasis vynas1/2 stiklinės 1/2

  • Malti prieskoniai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Krabus atšildyti, grybus nupjaustyti gana smulkiai
  • Supjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, sužerti grybus ir patroškinti keletą minučių
  • Po to supilti baltąjį vyną ir pakaitinti iki virimo
  • Miltus sumaišyti su grietine, supilti ant grybų
  • Užvirus, suberti kubeliais supjaustytus krabus
  • Maišant pakaitinti iki virimo
  • Pridėti įvairiausių prieskonių
  • Viršų pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu
  • Jam išsilydžius, viryklę išjungti
  • Valgyti su balta duona

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*