Krabų lazdelių užkandis
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Miltai – 2 šaukšteliai 2
Svogūnai – 2 vnt 2
Fermentinis sūris – 50 g 50
Grietinė – 1/2 stiklinės 1/2
Krabų lazdelės – 200 g 200
Pievagrybiai – 200 g 200
Baltasis vynas – 1/2 stiklinės 1/2
Malti prieskoniai pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Krabus atšildyti, grybus nupjaustyti gana smulkiai
- Supjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, sužerti grybus ir patroškinti keletą minučių
- Po to supilti baltąjį vyną ir pakaitinti iki virimo
- Miltus sumaišyti su grietine, supilti ant grybų
- Užvirus, suberti kubeliais supjaustytus krabus
- Maišant pakaitinti iki virimo
- Pridėti įvairiausių prieskonių
- Viršų pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu
- Jam išsilydžius, viryklę išjungti
- Valgyti su balta duona