Krabų lazdelės tešloje

Jūros gėrybės 5 comments

Krabų lazdelės tešloje

2.6 from 8 votes
Course: Jūros gėrybėsDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Iš kiaušinių, pieno ir miltų užmaišome tešlą
  • Tešla turėtų būti tiršta
  • Imame krabų lazdelę, apvoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi
  • Kepame, kol rusvai apskrus
  • Valgome su kečupu
  • Labai tinka šviežių daržovių salotos

5 Comments

  1. Mindaugas

    Palauk…, o kaip prieskoniai?? Į tešlą druskos dedam?? Ant krabų lazdelių pipiriuko barstom??

  2. Anonimas

    Ir į tešlą alus labai tinka , tuomet tešla neprisigeria aliejaus . 😉

  3. anonimas

    kiek gramu miltu reike?

  4. Aš tai darau tokio tirštumo tešlą kaip blynams 🙂

  5. ėįų

    yrdtųš

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*