Krabų kepsnys

Karšti patiekalai 0 comments

Krabų kepsnys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Miltai75 g 75

  • Actas truputis

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas1 stiklinė 1

  • Svogūnai4 vnt 4

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Imbieras2 šaukšteliai 2

  • Pomidorų pasta truputis (padažui)

  • Augalinis aliejus2-3 šaukštai 2-3

  • Konservuoti krabai1 dežutė 1

Gaminimo eiga

  • Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru
  • Laikyti vieną valandą
  • Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą
  • Svogūnus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su maltu imbieru, įmesti česnako skiltelę ir patroškinti
  • Kai svogūnas suminkštės, išgriebti česnaką, pridėti pomidorų pastos, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir išmaišyti
  • Krabus nusausinti, apvolioti tešloje ir kepti dideliame kiekyje gerai įkaitinto aliejaus
  • Valgyti tuojau pat
  • Prie jų labai tinka biriai virti ryžiai
  • Padažą patiekti atskirame inde
  • Tinka įvairios aštresnes ar saldžiarugštės vaisių ir daržovių salotos
  •  

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*