Krabų kepsnys
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Miltai – 75 g 75
Actas truputis –
Pipirai pagal skonį –
Pienas – 1 stiklinė 1
Svogūnai – 4 vnt 4
Česnakai – 1 skiltelė 1
Imbieras – 2 šaukšteliai 2
Pomidorų pasta truputis (padažui) –
Augalinis aliejus – 2-3 šaukštai 2-3
Konservuoti krabai – 1 dežutė 1
Gaminimo eiga
- Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru
- Laikyti vieną valandą
- Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą
- Svogūnus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su maltu imbieru, įmesti česnako skiltelę ir patroškinti
- Kai svogūnas suminkštės, išgriebti česnaką, pridėti pomidorų pastos, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir išmaišyti
- Krabus nusausinti, apvolioti tešloje ir kepti dideliame kiekyje gerai įkaitinto aliejaus
- Valgyti tuojau pat
- Prie jų labai tinka biriai virti ryžiai
- Padažą patiekti atskirame inde
- Tinka įvairios aštresnes ar saldžiarugštės vaisių ir daržovių salotos