Kotletai, įdaryti kopūstais

Mėsos patiekalai 0 comments

Kotletai, įdaryti kopūstais

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Malti džiūvėsėliai2 2

  • Faršas500 g 500

  • malti juodieji arba raudonieji pipirai Pagal skonį

  • malti džiūvesėliai kepimui2 2

  • žiediniai arba briuselio kopūstai400 g 400

Gaminimo eiga

  • Į faršą sudėkite maltus džiūvėsėlius, išmirkytus kiaušinio, grietinės ir vandens mišinyje, viską gerai išminkykite ir pagardinkite
  • Žiedinius kopūstus iš pradžių 15 – 20 min palaikykite šiek tiek pasūdytame arba parūgštintame vandenyje, paskui suskirstykite vienodomis smulkiomis galvelėmis ir 8 minutes virkite pasūdytame vandenyje
  • Briuselinius kopūstus perrinkite, nuplaukite ir 6 minutes pavirinkite
  • Iš faršo padarykite kotletus, įdarykite juos kopūstais, apvoliokite juos maltais džiūvėsėliais ir kepkite dideliame riebalų kiekyje, kol kol apsitrauks rusva plutele
  • Kad kotletai gerai iškeptų, galima juos uždengus dar 20 – 30 minučių palaikyti karštoje orkaitėje arba pakaitinti ant mažos ugnies ant viryklės
  • Patiekite su bulvių koše arba virtomis bulvėmis, svogūnų arba pomidorų padažu ir salotų lapelių arba agurkų salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*