Kotletai, įdaryti grybais

Mėsos patiekalai 0 comments

Kotletai, įdaryti grybais

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Miltai2 2

  • Pipirai Pagal skonį

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Faršas500 g 500

  • Pyragas2 riekelės 2

  • įdarui: ploni kumpio griežinėliai8 8

  • įdarui: troškinti grybai Pusė stiklinės

  • įdarui: pomidoras1 vnt 1

  • įdarui: aštrus padažas2 šaukštai 2

  • įdarui: tarkuota petražolė Truputis

Gaminimo eiga

  • Faršą sumaišykite su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, pagardinkite druska ir pipirais ir visą masę gerai išminkykite
  • Masę suskirstykite gabalėliais (8 – 10), juos išplokite ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėkite po kumpio griežinėlį ir šiek tiek grybų, sumaišytų su kapotu pomidoru ir prieskoniais
  • Padarykite plokščius, apvalius arba pailgus kotletus ir kepkite riebaluose
  • Patiekite su virtomis bulvėmis, arba bulvių koše, troškintomis daržovėmis ir agurkų salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*