Kopūstų, morkų ir mėsos troškinys

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 1 comment

Kopūstų, morkų ir mėsos troškinys

5.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai truputis

  • Pienas1/2 stiklinės 1/2

  • Morkos200 g 200

  • Bulvės250 g 250

  • Kopūstas500 g 500

  • Prieskoninės daržovės250 g 250

  • Kmynai truputis

  • Manų kruopos1 šaukštas 1

  • Kiauliena500 g 500

Gaminimo eiga

  • Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti
  • Morkas ir kopūstus smulkiai supjaustyti ir nuplikyti
  • Puode susluoksniuoti mėsą, daržoves, ir susmulkintas prieskonines daržoves (porai, salierai, petražolės), pabarstant smulkiai supjaustytu svogūnu
  • Sudėti prieskonius, užpilti 1,5 l
  • verdančio vandens ir troškinti ant silpnos ugnies
  • Baigiant troškinti, supilti išplaktas su pienu manų kruopas ir dar patroškinti
  • Patiekiant virtas bulves supjaustyti griežinėliais ir įmaišyti į daržovienę

One Comment

  1. aleksandra

    Man labai patiko sitas darzoviu troskinys…sveika ir skanu..Aciu uz recepta

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*