Kopūstų ir mėsos apkepas

Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, Apkepai 0 comments

Kopūstų ir mėsos apkepas

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pomidorai250 g 250

  • Sviestas truputis

  • Bulvės500 g 500

  • Riebalai1 šaukštas 1

  • Kopūstas1 vnt 1

  • Dešra250 g 250

Gaminimo eiga

  • Kopūsto gūžę perpjauti pusiau, 10 min
  • pavirinti, išimti, duoti nuvarvėti vandeniui ir atšaldyti
  • Virtas bulves ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, o mėsą – kubeliais
  • Riebalais išteptą indą iškloti kopūstų lapais, ant jų susluoksniuoti bulves, pomidorus, mėsą ir kopūstų lapus
  • Viską sudėjus, viršų pabarstyti druska bei smulkiai supjaustytu svogūnu
  • Užpilti 1 stiklinę sultinio, uždėti sviesto gabalėlių ir kepti 20 min

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*