Kopūstų ir mėsos apkepas
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Pomidorai – 250 g 250
Sviestas truputis –
Bulvės – 500 g 500
Riebalai – 1 šaukštas 1
Kopūstas – 1 vnt 1
Dešra – 250 g 250
Gaminimo eiga
- Kopūsto gūžę perpjauti pusiau, 10 min
- pavirinti, išimti, duoti nuvarvėti vandeniui ir atšaldyti
- Virtas bulves ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, o mėsą – kubeliais
- Riebalais išteptą indą iškloti kopūstų lapais, ant jų susluoksniuoti bulves, pomidorus, mėsą ir kopūstų lapus
- Viską sudėjus, viršų pabarstyti druska bei smulkiai supjaustytu svogūnu
- Užpilti 1 stiklinę sultinio, uždėti sviesto gabalėlių ir kepti 20 min