Kopūstienė

Sriubos 0 comments

Kopūstienė

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Bulvės3 vnt 3

  • Lauro lapai2 vnt 2

  • Mėsos sultinys2,5 l 2,5

  • Pomidorų tyrė2 šaukštai 2

  • Rauginti kopūstai600 g 600

  • Juodųjų pipirų grudeliai keli

Gaminimo eiga

  • Kopūstūs pasmulkinti ir sudėti į perkoštą mėsos sultinį
  • Kai užvirs, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus, kubeliais supjaustytas morkas bei bulves, pomidorų tyrę
  • Ant nedidelės ugnies virti, kol kpūstai visiškai suminkštės (30-45 min
  • )
  • Į verdančią sriubą sumesti laurų lapelius, pipirų grūdelius, pavirti dar 5 min
  • ir nukelti nuo ugnies
  • Laurų lapelius išgriebti iš karto – ilgiau pamirkę sriuboje jie suteikia kartoką prieskonį
  • Prieš pat patiekiant sriubą galima pagardinti grietine
  •  rn rn 

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*