Kopūstienė
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Svogūnai – 2 vnt 2
Bulvės – 3 vnt 3
Lauro lapai – 2 vnt 2
Mėsos sultinys – 2,5 l 2,5
Pomidorų tyrė – 2 šaukštai 2
Rauginti kopūstai – 600 g 600
Juodųjų pipirų grudeliai keli –
Gaminimo eiga
- Kopūstūs pasmulkinti ir sudėti į perkoštą mėsos sultinį
- Kai užvirs, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus, kubeliais supjaustytas morkas bei bulves, pomidorų tyrę
- Ant nedidelės ugnies virti, kol kpūstai visiškai suminkštės (30-45 min
- )
- Į verdančią sriubą sumesti laurų lapelius, pipirų grūdelius, pavirti dar 5 min
- ir nukelti nuo ugnies
- Laurų lapelius išgriebti iš karto – ilgiau pamirkę sriuboje jie suteikia kartoką prieskonį
- Prieš pat patiekiant sriubą galima pagardinti grietine
- rn rn