Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 0 comments

Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Petražolės truputis

  • Grietinė1 stiklinė 1

  • Sultinys1 l 1

  • Konservuoti žalieji žirneliai0,5 l 0,5

  • tryniai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Į verdantį mėsos sultinį suberiami žirneliai ir truputį pavirinama
  • Tryniai ištrinami su druska, sumaišomi su grietine
  • Sriuba nukaičiama nuo ugnies, truputį ataušinama ir nuolat maišant, užbalinama grietinės ir trynių mišiniu
  • Dar šiek tiek pakaitinama iki užvirimo, papuošiama smulkintomis petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*