Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Featured, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai šaukštas

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai8-10 vnt 8-10

  • Grietinė1/2 stiklinės 1/2

  • Žalumynai

  • Sultinys stiklinė

  • Raudonas vynas stiklinė

  • Lauro lapai1 vnt 1

  • Lašiniai200 g 200

  • kiškis1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Vietoj miltų galima naudoti bulvių krakmolą (2 šaukšteliai)
  • Dalį lašinių supjaustyti pailgais strypeliais ir prismaigstyti kiškį
  • Likusius paspirginti, įdėti kiškį ir apkepinti iš visų pusių
  • Sudėti nuvalytas svogūnų galvutes, jas taip pat apkepinti
  • Tada įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies
  • Baigiant troškinti, sudėti prieskonius
  • Ištroškintą kiškį supjaustyti gabalais
  • Iš skysčio, kuriame buvo troškinamas kiškis, pagaminti padažą: pridėti miltų (arba šaltame vandenyje išplakto krakmolo) ir užvirinti
  • Padažą sumaišykite su grietine ir pjaustytais žalumynais
  • Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių kroketais ir troškintais raudongūžiais kopūstais arba burokėliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*