Kieta kepeninė dešra

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Kieta kepeninė dešra

2.5 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai50 g 50

  • Imbieras truputis

  • Lauro lapai keletas

  • Mairūnai truputis

  • kepenys, inkstai ,

  • papilvė330 g 330

  • kiaulės galva330 g 330

Gaminimo eiga

  • Nukartintos kepenys apvirinamos
  • Papilvė ir kiaulės galvos mėsa (virtos) dar apvirinamos atskirai su prieskoniais: pipirais, lauro lapais, svogūnais
  • Atšaldytos kepenys sumalamos du kartus per tankų mėsai malti mašinėlės sietelį, o mėsa – viena karta
  • Pridedama druskos, pipirų, imbiero ir mairūnų
  • Išmaišius daromos minkštos, trumpos dešrelės, 10 min
  • palaikomos karštame vandenyje ir išgriebtos paslegiamos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*