Kieta kepeninė dešra
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Svogūnai – 50 g 50
Imbieras truputis –
Lauro lapai keletas –
Mairūnai truputis –
kepenys – , inkstai ,
papilvė – 330 g 330
kiaulės galva – 330 g 330
Gaminimo eiga
- Nukartintos kepenys apvirinamos
- Papilvė ir kiaulės galvos mėsa (virtos) dar apvirinamos atskirai su prieskoniais: pipirais, lauro lapais, svogūnais
- Atšaldytos kepenys sumalamos du kartus per tankų mėsai malti mašinėlės sietelį, o mėsa – viena karta
- Pridedama druskos, pipirų, imbiero ir mairūnų
- Išmaišius daromos minkštos, trumpos dešrelės, 10 min
- palaikomos karštame vandenyje ir išgriebtos paslegiamos