Kiaušinių apkepas

Apkepai, Karšti patiekalai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Sotus pasirinkimas pusryčiams 🙂

Kiaušinių apkepas

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai8 vnt 8

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas2 stiklinės 2

  • Petražolės pagal skonį

  • Fermentinis sūris2 stiklinės 2

  • Batonas5 riekės 5

  • Pievagrybiai1/2 stiklinės 1/2

Gaminimo eiga

  • Į indą sumuškite kiaušinius, supilkite pieną, suberkite tarkuotą fermentinį sūrį ir gerai viską išplakite
  • Tuomet sudėkite kubeliais supjaustytą batoną, griežinėliais supjaustytus pievagrybius, smulkintas petražoles
  • Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų
  • Sviestu ištepkite kepimui skirtą indą ir supilkite kiaušinių masę
  • Kepkite orkaitėje apie 50-60 min
  • Kai iškeps, leiskite šiek tiek atvėsti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*