Kiaulių kojelių salotos

Salotos, garnyrai 0 comments

Kiaulių kojelių salotos

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus0,5 stiklinės 0,5

  • Druska pagal skonį

  • Actas50 g 50

  • Morkos150 g 150

  • Petražolių šaknys100 g 100

  • Rauginti agurkai1 vnt 1

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Česnakai6 skiltelės 6

  • Bulvės200 g 200

  • Žalumynai saujelė

  • Saliero gumbas30 g 30

  • Konservuoti žalieji žirneliai40 g 40

  • Kiaulių kojelės1,5 kg 1,5

Gaminimo eiga

  • Bulves nuplauname ir išverdame
  • Kiaulių kojeles gerai nuplauname, užpilame vandeniu ir pastatome ant stiprios ugnies
  • Kai tik vanduo užverda, pasūdome, įberiame pipirų, nuskustas ir supjaustytas morkas, salierą, petražolės šaknį
  • Kojeles verdame tol, kol mėsa atsiskiria nuo kaulų, išvirtas kojeles ir daržoves atšaldome, mėsą atskiriame nuo kaulų
  • Mėsą ir daržoves smulkiai supjaustome, sudedame konservuotus žaliuosius žirnelius, supjaustytą raugintą agurką ir išmaišome
  • Nuluptas česnakų skilteles sutriname ir užpilame aliejaus ir acto mišiniu
  • Salotas užpilame paruoštu padažu, papuošiame žalumynais ir tiekiame į stalą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*