Kiaulienos troškinys

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 2 comments

Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys.

Kiaulienos troškinys

2.0 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus100 g 100

  • Svogūnas1/2 vnt 1/2

  • Česnakas4 skiltelės 4

  • Vanduo60 ml 60

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Pomidorų padažas2,5 šaukšto 2,5

  • Paprika1 vnt 1

  • Baltas vynas60 ml 60

  • Kiauliena1 kg 1

  • Raudono vyno actas60 ml 60

  • Sojos padažas3 šaukštai 3

Gaminimo eiga

  • Įkaitintame aliejuje apkepkite kiaulienos gabaliukus
  • Kepdami užbarstykite druskos
  • Kepkite 10-15 min
  • Išimkite iš keptuvės ir uždenkite folija, kad neatvėstų
  • Toje pačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą
  • Sudėkite pjaustytą papriką, svogūnus, česnaką ir kepkite 5 min
  • Suberkite cukrų ir miltus bei pakepkite 1 min
  • Supilkite vyną, actą, vandenį, sudėkite sojos ir pomidorų padažus bei suberkite juoduosius pipirus
  • Ant silpnos ugnies viską troškinkite apie 5 min
  • Tada sudėkite atgal kiaulienos gabalėlius ir dar šiek tiek patroškinkite

2 Comments

  1. nijole

    skanu

  2. ricardas

    Labai skanu patiekalas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*