Kiaulienos šaltiena
Cooking time
3
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Mėsą nuplauti, įdėti į šaltą vandenį, užvirinti, nugraibyti putas ir 3-5 valandas virti ant mažos ugnies 85-90C temperatūroje
- Likus valandai iki virimo pabaigos, sudėti prieskonines daržoves
- Išvirusią mėsą (jau be kaulų) išimti iš sultinio ir supjaustyti mažais gabalėliais
- Sultinį perkošti per marlę arba tankų sietelį
- Mėsą vėl sudėti į sultinį, užvirinti ir virti dar 30-45 minutes ant mažos ugnies
- Tada išpilstyti į dubenėlius arba formas
- Į kiekvieną įdėti morkos griežinėlį ir petražolių lapelių