Kiaulienos kepsneliai

Iškylų receptai, Mėsos patiekalai 0 comments

Kiaulienos kepsneliai

0.0 from 0 votes
Course: Iškylų receptai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Medus1 šaukštelis 1

  • Garstyčios1/2 šaukšto 1/2

  • Apelsinų sultys1/2 stiklinės 1/2

  • Alyvuogių aliejus1 šaukštas 1

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Kiaulienos išpjovos800 g 800

  • Grūsti pipirai žiupsnelis

  • Sausas raudonas vynas80 g 80

Gaminimo eiga

  • Kiauliena supjaustyti į 4 nedidelius gabalėlius
  • Nuimti nuo mėsos plėves, kad kepant mėsa nesusirauktų
  • Sumaišyti visus ingredientus ir ištrinti gautu marinatu mėsą
  • Marinuojame iki 1 val
  • Kepsnius galima mauti ant iešmo išilgai arumens arba dėti ant kepimo grotelių
  • Kepti ant karštų žarijų, dažnai vartydami (kas 5 min) ir apšlakstydami vynu
  • Svarbiausia, kad kepsniai išliktu sultingi
  • Aliejus padeda kepsneliams gražiai apskrusti
  • Patiekti geriausia su šviežiomis daržovėmis arba salotomis
  • Prie šių kepsnelių galima patiekti ant tų pačių žarijų keptų daržovių (cukinijų, bulvių puselių su lupenomis, kepto česnako ir kt
  • )

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*