Kiaulienos gabaliukų troškinys
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus (kepimui) –
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 2 vnt 2
Bulvės – 6 vnt 6
Kiauliena – 200 g 200
žiedinių kopūstų šakelės – 4 vnt 4
Raudonieji ankštiniai pipirai – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, bekepant pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį)
- Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį padaryti su morkomis
- Pasmulkinti ankštinį pipirą ir žiedinio kopūsto šakeles
- Apkeptus mėsos gabaliukus sudėti į platesnį puodą arba troškintuvę, ant viršaus sudėti smulkintas daržoves
- Įpilti vandens, kad vos apsemtų daržoves, virti ant mažos ugnies, kol suvirs visas vanduo
- Pasmulkinti ankštinį pipirą ir ir sudėti, baigiant suvirti vandeniui
- Šį troškinį galima valgyti su įvairiomis daržovių salotomis