Kiaulienos filė

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 1 comment

Lombo de porco – kiaulienos filė braziliškai.

Kiaulienos filė

3.0 from 3 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Kiaulienos filė prismaigstyti smulkių česnako gabalėlių, įdėti į didelį dubenį, supilti actą, 2 žalių citrinų sultis, pasūdyti, įberti druskos, uždengti ir palaikyti 24 h
  • Į indą, kuriame bus kepama kiauliena supilti aliejų, įdėti sviestą; pakepinti filė karštoje orkaitėje
  • Tada supilti marinatą ir kepti 1 val
  • arba 1 val
  • 30 min
  • Į stalą tiekti su kopūstu, išvirtu pasūdytame vandenyje su aliejumi

One Comment

  1. o kaip skonis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*