Kiauliena, virta su daržovėmis

Mėsos patiekalai 0 comments

Kiauliena, virta su daržovėmis

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo1 l 1

  • Pipirai3 vnt 3

  • Morkos4 vnt 4

  • Bulvės6 6

  • Kopūstai500 g 500

  • petražolės šaknis1 vnt 1

  • kiaulienos šoninė, nugarinė arba mentis ,

  • valgomasis griežtis Pusė

  • supjaustyti žalumynai Pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Visą mėsos gabalą dėkite į šaltą vandenį
  • Kai vanduo užvirs, nugraibykite putas ir 45 – 60 min virkite ant mažos ugnies
  • Paskui sudėkite dideliais gabalais supjaustytas daržoves, pasūdykite
  • Uždengus dangčiu virkite, kol išvirs
  • Jei dangtis nesandarus, vandens įpilkite kiek daugiau
  • Išvirusią mėsą dėkite į dubenį ir supjaustykite skersai raumenų
  • Daržoves sudėliokite aplink mėsą
  • Vietoj padažo patiekite mėsos sultinį
  • Gausiai apibarstykite žalumynais
  • Valgykite su raugintų agurkų arba pomidorų salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*