Kiauliena su pikantišku padažu

Mėsos patiekalai 0 comments

Kiauliena su pikantišku padažu

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus200 g 200

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo200-300 g 200-300

  • Actas3 šaukštai 3

  • Morkos100 g 100

  • Svogūnai100 g 100

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Rauginti agurkai300 g 300

  • Pomidorų padažas50 g 50

  • Paprika4 vnt 4

  • Saliero šaknys50 g 50

  • Konjakas200 g 200

  • Kiauliena1 kg 1

  • Kiaulės taukai50 g 50

Gaminimo eiga

  • Receptas 6-8-ioms porcijoms
  • Kiaulieną supjaustyti porcijiniais gabalėliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, užpilti konjaku ir palikti marinuotis 3-4 val
  • Po to apkepti aliejuje
  • Padažui paprikas, svogūnus, agurkus, morkas ir salierą smulkiai supjaustyti ir apkepti taukuose
  • Supilti vandenį, padažą, actą ir troškinti uždengus dangtį
  • Kiauliena tiekiama karšta, užpylus pagamintu padažu
  • Garnyrui tinka marinuoti svogūnai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*