Kiauliena su obuoliais brendžio padaže

Mėsos patiekalai 0 comments

Kiauliena su obuoliais brendžio padaže

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus3 šaukštai 3

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus1 šaukštas 1

  • Grietinėlė150 ml 150

  • Pipirai pagal skonį

  • Obuoliai4 vnt 4

  • Karis1 šaukštas 1

  • Brendis3 šaukštai 3

  • Imbieras pagal skonį

  • Muskatas pagal skonį

  • Kiaulienos filė800 g 800

Gaminimo eiga

  • Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite 1 cm storio gabalėliais
  • Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiais griežinėliais
  • Kiaulieną su prieskoniais apkepkite aliejuje ir pastatykite šiltai
  • Į keptuvę sudėkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir pakepinkite iki auksinio atspalvio
  • Išgriebkite ir padėkite šiltai
  • Į išsiskyrusias sultis liekite grietinėlę, užvirinkite, įberkite prieskonių, įpilkite brendžio
  • Sudėkite mėsą ir obuolius į padažą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*