Kiauliena saldžiarūgščiame padaže

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Kinietiškas kiaulienos su padažu receptas.

Kiauliena saldžiarūgščiame padaže

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus truputis

  • Druska1 šaukštelis 1

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Česnakas2 skiltelės 2

  • Vanduo4 šaukštai 4

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Actas2-3 šaukštai 2-3

  • Pipirai1/2 šaukštelio 1/2

  • Kiauliena500 g 500

  • Prieskoniniai žalumynai2-3 šaukštai 2-3

  • Kukurūzų krakmolas1 šaukštelis 1

  • pikulės250 g 250

Gaminimo eiga

  • Mėsa supjaustoma gabaliukais
  • Iš miltų, vandens, kiaušinių, druskos ir pipirų užmaišoma nelabai skysta tešla
  • Mėsa suvilgoma tešloje ir tučtuojau iškepama verdančiame aliejuje (aliejaus turi būti įpilta apie 4 cm
  • )
  • Iškepusi mėsa išgriebiama į sietą, kad nusausėtų
  • Padažas: iš 2 šaukštų įkaitinto aliejaus ir grūsto česnako
  • Česnakas truputį pakepinamas ir nuimamas nuo ugnies
  • Paskui į jį įpilama acto, cukraus, prieskoninių žalumynų, išleisto krakmolo, įberiama susmulkintų pikulių, pipirų
  • Viskas užvirinama ir užpilama ant mėsos gabaliukų

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*