Kiaulės ausų vyniotinis

Užkandžiai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Prie šio užkandžio tinka marinuotų burokėlių salotos.

Kiaulės ausų vyniotinis

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai papuošimui

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos2-3 vnt 2-3

  • Svogūnai2-3 vnt 2-3

  • Kiaulės ausys2 vnt 2

  • Lauro lapai3 vnt 3

  • kiaulės kojos3-4 vnt 3-4

Gaminimo eiga

  • Kiaulės kojos ir ausys gerai išplaunamos, sudedamos į puodą ir užpilamos vandeniu tiek, kad gerai apsemtų
  • Verdama ant silpnos ugnies, vis nugraibstant putas
  • Baigiant virti sudedami prieskoniai ir pasūdoma
  • Dar pavirinama kelias minutes
  • Į išvirtas atvėsusias ausis sudedama kojelių mėsa
  • Ausys susukamos, surišamos siūlu ir truputį paslegiamos
  • Po kiek laiko siūlai nuimami ir likusis nuo virimo skystis supilamas ant vyniotinių
  • Palaikoma keletą valandų
  • Po to vyniotiniai supjaustomi griežinėliais, sudedami į didelę lėkštę, aplink šaukštu apdėliojami sustingę drebučiai ir užbarstoma smulkiai sukapotomis morkomis
  • Puošiama petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*