Keptos traškios bulvės

Karšti patiekalai, Bulvių patiekalai 0 comments

Keptos bulvės su grybais ir kiaušiniais.

Keptos traškios bulvės

0.0 from 0 votes
Course: Bulvių patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai4 vnt 4

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Alyvuogių aliejus1 šaukštas 1

  • Grybai200 g 200

  • Bulvės500 g 500

  • Raudonėlis2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Į kepimo indą sudėkite pjaustytas bulves ir svogūnus
  • Ant viršaus pašlakstykite aliejaus ir užbarstykite raudonėlio
  • Tada viską gerai išmaišykite
  • Kepkite 15 min
  • 180 laipsnių orkaitėje
  • Tada sudėkite grybus ir kepkite dar 10 min
  • Kai bulvės taps rusvos ir traškios
  • Masę paskirtykite į keturias dalis ir ant kiekvienos iš jų įmuškite po kiaušinį
  • Pagal skonį užberkite druskos ir pipirų bei kepkite orkaitėe apie 5 min

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*