Keptos rūkytos dešrelės

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Prie šių dešrelių tinka bulvės, rauginti kopūstai arba agurkai. Tai visų lietuvių mėgstamas patiekalas, valgomas ne tik per pietus, bet ir svečiai juo vaišinami.

Keptos rūkytos dešrelės

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

3

hours 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Prieskoniai truputis

  • Sultinys truputis

  • žarnos

  • liesa kiauliena500 g 500

  • riebi kiauliena300 g 300

Gaminimo eiga

  • Mėsa sumalama, sudedami susmulkinti prieskoniai, supilamas sultinys, gerai išminkoma, pasūdoma ir daroma nedidelės dešrelės, paskui jos 2 – 3 val
  • parūkomos nekarštais dūmais
  • Kad kepant nesusproginėtų, galima jas panardinti į verdantį vandenį, o ištraukus nusausinti, pavolioti džiūvesėliuose ir apkepinti iš visų pusių keptuvėje

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*