Keptos pomidorų puselės

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai 0 comments

Keptas pomidorų puseles galima valgyti su virtomis bulvėmis, makaronais, ryžiais. Taip pat tinka prie mėsos.

Keptos pomidorų puselės

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai truputis

  • Pipirai pagal skonį

  • Pomidorai5 vnt 5

  • Sviestas1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Kietus raudonus pomidorus nulupti, perpjauti pusiau, išpjauti kotelio vietą ir lengvai paspausti, kad puselės būtų lėkštesnės
  • Tada jas pavolioti miltuose, dėti į įkaitintą sviestą, apkepti iš abiejų pusių, tada pabarstyti druska, pipirais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*