Keptos plekšnės su pagardais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Keptos plekšnės su pagardais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

45

minutes

Receptas 4-ioms porcijoms.

Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska1/2 šaukštelio 1/2

  • Džiūvėsėliai2 šaukštai 2

  • Juodieji pipirai1/4 šaukštelio 1/4

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Majonezas150 g 150

  • Miltai: žiupsnelis

  • Plekšnės4 vnt 4

  • Pomidorų tyrė3 šaukštai 3

  • Saldžiosios paprikos100 g 100

  • Sviestas3 šaukštai 3

Gaminimo eiga

  • Aštriu peiliu nupjauti žuvų galvas, nukirpti pelekus.
  • Išdoroti, nuplauti ir nusausinti. Miltus sumaišyti su druska bei pipirais.
  • Kiaušinį šiek tiek suplakti, džiūvesėlius suberti į gilią lėkštę. Plekšnes apvolioti miltuose, suvilgyti kiaušinio plakiniu ir apvolioti džiūvesėliuose. 20 minučių paruoštas žuvis palaikyti šaldytuve, kad paniruotė gerai priliptų.nLėkštes, kuriose bus teikiamas valgis, pašildyti. Prieš kepant nuo žuvų nukratyti džiūvesėlių perteklių. Plekšnes kepti ant vidutinės ugnies, apversti po 4-5 minučių.
  • Prieš patiekiant žuvis apšlakstyti kepimo metu išsiskyrusiomis sultimis. Pagardą ruošti iš pasirinktų komponentų kuriuos sumaišyti su majonezu. Pasūdyti. Skanaus!

Receptas: Keptos plekšnės su pagardais – apvoliotos miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose, keptos ant vidutinės ugnies, apibarstyta majonezu su pagardais, skanaus!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*