Keptos plekšnės

Žuvies patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Keptos plekšnės – šviežias žuvis nuplauname, paprieskoniuojame druska, apvoluojame miltais ir apteptas sviestu kepame orkaitėje 225C temperatūroje.

Keptos plekšnės

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

1

hour 

Receptas 4-ioms porcijoms.

Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrinų sultys1 šaukštas 1

  • Druska: pagal skonį

  • Juodieji pipirai: pagal skonį

  • Miltai: žiupsnelis

  • Plekšnės4 vnt 4

  • Sviestas60 g 60

Gaminimo eiga

  • Šviežias plekšnes nuplauti, nupjauti tamsias vietas, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti šaltai.
  • Žuvis nusausinti, apvolioti miltuose (perteklių nupurtyti).
  • Įkaitintą kepimo skardą ištepti sviestu, sudėti sviestu apteptas plekšnes. Kepti įkaitintoje orkaitėje(225C).
  • škepusias žuvis pagardinti druska bei pipirais ir iškart tiekti į stalą. Skanaus

Užrašai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*