Keptos krevetės miltuose

Karšti patiekalai, Jūros gėrybės 0 comments

Paprastas, labai greitai paruošiamas krevečių užkandis.

Keptos krevetės miltuose

0.0 from 0 votes
Course: Jūros gėrybės, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai5 šaukštai 5

  • Citrina1 vnt 1

  • marinuotos krevetės200 g 200

Gaminimo eiga

  • Suberiame marinuotas krevetes į indą ir apvoliojame miltais
  • Į keptuvę ipilame aliejaus (šiek tiek daugiau nei įprastai nes miltai daug sugers) ir iškepame
  • Užspaudžiame citrinos, užberiame druskos ir valgome
  • Tinka su salotomis bei šviežiu batonu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*